Teším sa na prvý majstrák

sep 01

Teším sa na prvý majstrák

 

Po letnom prestupe z Pescary do Olympiakosu Pireus sa Vlado zapojil do letnej prípravy. Položili sme mu pár otázok týkajúcich sa tejto prípravy.

 

Predsezónna príprava sa skončila. Môžeš ju porovnať s prípravou, ktorú si každoročne mal v Manchester City?

Bola to prvá príprava od mojich 15-tich, ktorú som robil s iným klubom než s Manchester City. Prvé sústredenie sme mali v Rakúsku, zhodou náhod na tom istom mieste ako minulý rok so City. Čo sa tyká podmienok je to na rovnakej úrovni, mali sme výborné podmienky a výborné zápasy.

 V príprave si vynechal dva prípravné zápasy kvôli problémom so zranením, ktoré si si priniesol ešte z pôsobenia v Pescare. Je to už v poriadku?

Mám stále menšie problémy s tým čo ma trápilo ešte v Pescare, po sústredení kde sme veľa behali mi trošku oslabol stehenný sval a prišla opäť bolesť v kolene. Trénujem každý deň o niečo viac, nie je to 100 percent, ale zlepšuje sa to a verím, že čoskoro budem úplne v poriadku.

Priateľský zápas proti Liverpoolu, ktorý sa hral na Anfield Road je určite zážitkom pre každého hráča. Ako si prežíval tento zápas?

Na Anfielde som hral druhy krát v živote, je to zážitok a skvelý pocit ktorý by som doprial každému futbalistovi. Liverpool je veľký klub s výbornými fanúšikmi, atmosféra bola skvelá.

V priateľskom zápase proti Anderlechtu si prvý krát hral na domácej pôde, pred domácimi fanúšikmi. Čo si myslíš o vašich fanúšikoch? Sú naozaj takí blázniví ako sa o nich hovorí?

Som veľmi rád, že sa nám doma podarilo vyhrať. To bolo najdôležitejšie pretože sa nám v príprave veľmi nedarilo, ale verím že sezónu odštartujeme výhrou a budeme hrať aspoň tak ako doma s Anderlechtom. Hrali sme pekný futbal najmä v prvom polčase a fanúšikom sa to určite páčilo, pretože nás povzbudzovali počas celého zápasu. Teším sa na repre zraz a potom na prvý majstrák, ktorý sa odohrá o týždeň v pondelok. Som presvedčený, že fanúšikovia Olympiakosu ostanú verní svojej povesti a budú našou veľkou oporou vo všetkých zápasoch.

 

Share