Príprava na návrat

apr 18

Príprava na návrat

V zápase v Bergame, ktorý sa hral 10.3.2013 proti domácej Atalante, sa Vlado zrazil s protihráčom  a utrpel zranenie svalu tesne nad kolenom. Hneď v ten deň sa podrobil odbornému vyšetreniu, ktoré preukázalo silné narazenie stehenného svalu s následným opuchom.

4Prvotná prognóza liečenia bola stanovená na 3. – 4. týždne. Liečenie svalu sa však nevyvíjalo podľa predstáv, a tak sa Vlado opakovane podrobil odbornému vyšetreniu, ale už na Slovensku. Na základe tohto vyšetrenia mu bol stanovený odlišný spôsob liečenia.

3Momentálne som začal s kondičnou prípravou. Po zranení mám oslabený stehenný sval, a tak potrebujem na ňom popracovať, aby zosilnel a tým sa spevnilo aj koleno. Pomáhať mi pri tom bude môj kondičný tréner Xavier, ktorý tu bude do konca týždňa.

Kedy predpokladáš, že by si mohol nastúpiť?

Nemám rád zranenia a hlavne, keď liečenie trvá tak dlho ako teraz. Najradšej by som vybehol na trávnik už v najbližšom zápase a pomohol môjmu tímu, ale cítim, že koleno a noha ešte nie sú celkom v poriadku. Pevne verím, že do zápasu proti Neapolu už budem v poriadku.

A čo tvoja nová láska?

Ohľadom mojej novej známosti sa veľmi vyjadrovať nebudem. Predsa je to len moje súkromie a nechcem tieto veci riešiť cez médiá. Ale môžem potvrdiť, že je momentálne pri mne a som šťastný. Viac k tomu nemám čo dodať.

2 1

Share