Úžastný gól v Lige majstrov proti PSG

sep 18

Úžastný gól v Lige majstrov proti PSG

Vlado strelil v utorok v drese Olympiakosu Pireus oku lahodiaci gól do siete Paríža Saint-Germain, ale ani ten nezabránil prehre jeho tímu v Lige majstrov s favorizovaným francúzskym šampiónom 1:4. V 25. minúte, keď domáci prehrávali 0:1, sa na pravom krídle jasličkami zbavil obrancu Marquinhosa, v šestnástke si zasekol padajúceho kapitána hostí Thiaga Silvu a chladnokrvne prekonal Sirigua.

“Bol to môj prvý gól v Lige šampiónov a zároveň prvý zápas, na ktorom bola v Grécku aj moja snúbenica. Preto je to pre mňa skutočne výnimočný okamih. Najmä, keď sa mi podarilo streliť taký pekný gól. Prevládali u mňa obrovské emócie, bežal som oslavovať presný zásah rovno k snúbenici. Veľká škoda, že môj gól neznamenal aj nejaký pozitívny výsledok. Každý, kto videl toto stretnutie, musí uznať, že sme si nezaslúžili prehrať 1:4. Možno, keby jeden z mojich pokusov v prvom polčase bol úspešný, viedli by sme povedzme 3:1 ešte pred polčasovou prestávkou a bol by to úplne iný duel. Napriek prehre musíme zostať pozitívne naladení. Som si istý, že ak v nasledujúcich zápasoch predvedieme takéto výkony, máme šancu konkurovať hociktorému súperovi. Fanúšikovia boli neuveriteľní. Od úvodnej minúty nás podporovali s veľkou vášňou. Prvý gól, ktorý sme inkasovali, síce na chvíľu zmrazil štadión. Po vyrovnaní však boli diváci opäť úžasní. To nás poriadne povzbudilo. Každý zápas je iný, musíme na prehru rýchlo zabudnúť.”

Samotný gól si môžete pozrieť na našej oficiálnej facebookovskej stránke https://www.facebook.com/photo.php?v=10151880734438746.

Share