Weissom darovaný dres chlapcovi zapálili fanúšikovia Arisu

dec 19

Weissom darovaný dres chlapcovi zapálili fanúšikovia Arisu

ATÉNY 18. decembra (SITA) – Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss daroval po nedeľňajšom ligovom víťazstve jeho zamestnávateľa Olympiakosu Pireus nad Arisom Solún (2:0) svoj dres malému chlapcovi. Jeho milé gesto vyšlo navnivoč, pretože fanúšikovia domáceho Arisu dres ukradli a zapálili. Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák však zareagoval promptne a poslal chlapcovi ďalší dres.

“Čau brácho! Ďakujem, že si hráč Olympiakosu a za tvoje výkony v drese klubu. Chcel by som ťa informovať, ak o tom ešte nevieš, že tvoj dres, ktorý si dal v Solúne malému chlapcovi, ukradli priaznivci Arisu a zapálili ho. Všetci fanúšikovia Olympiakosu by boli šťastní, keby si mohol chlapcovi poslať ďalší dres. Blížia sa Vianoce a vieme si predstaviť, ako sa asi cíti to dieťa,” napísal na oficiálne konto Vladimíra Weissa na Facebooku nepodpísaný prispievateľ, na čo dostal od administrátora spomenutého konta na sociálnej sieti okamžitú odpoveď: “Je až neuveriteľné, akí ‘chytrí’ sú ‘fanúšikovia Arisu’. Vladi už poslal chlapcovi ďalší dres.”

Bývalý hráč talianskej Pescary, Espanyolu Barcelona, Glasgowa Rangers, Boltonu Wanderers a Manchestru City Vladimír Weiss strelil Solúnčanom gól na 2:0. Bol to pre neho štvrtý ligový zásah v drese úradujúceho šampióna Olympiakosu, ktorý figuruje na čele poradia najvyššej gréckej súťaže s osembodovým náskokom pred PAOK-om Solún.

Share